OSL-sovellus – kätevästi käsillä!

Olisitko sinä yksi ensimmäisistä uuden äppimme käyttäjistä? Lataa OSL-sovellus ja tee puhelimestasi bussilippu.

Sovellus löytyy Play ja App Store -sovelluskaupoista nimellä OSL. Julkaisijana on Waltti Solutions Oy, koska käytössämme on Waltin lippu- ja maksujärjestelmä.

Voit ostaa OSL-sovelluksesta kertalipun, 1–7 vrk vuorokausilipun ja 30 vrk kausilipun – myös opiskelijalipun! Maksa lippu kätevästi puhelinlaskulla, MobilePay:llä, Edenredillä tai lisäämällä sovellukseen pankkikortin numero.

Liput käynnistyvät heti, myös kausilippu. Vain matkakortilla voi olla kaksi kausilippua ladattuna: yksi käytössä ja toinen odottamassa käyttöönottoa.

OSL-sovelluksen reittioppaan avulla löydät helposti oikealle pysäkille ja saat reaaliaikaisesti tietoa, milloin bussi on pysäkillä. Näet sovelluksesta myös tiedotteet muutoksista liikenteessä kuten poikkeusreitit työmaiden johdosta.

Näin ostat lipun OSL-sovelluksella:

  1. Valitse lippu
  2. Valitse maksutapa
  3. Tarkista lipun tiedot ja maksa

Näytä lipun QR-koodi lippulaitteen alapuolella olevalle lukijalla jokaisen matkan alussa, myös vaihtaessasi. Aseta lippu lukutasolle ja pidä hetki paikoillaan. Jos lukutaso puuttuu, aseta lippu noin 10 cm päähän  lippulaitteen pohjasta.

Sovellusta voi käyttää rekisteröitymättä. Jos rekisteröidyt, lippusi säilyvät tallessa ja saat ne käyttöösi myös puhelimen vaihdon jälkeen uudessa laitteessa. Kun rekisteröidyt ja kun päivität Waltti-verkkokaupassa opintopolun kautta asiakasryhmäksesi opiskelija, saat ostettua sovelluksella 30 vrk lipun nuoren hinnalla.

Hinnat

Katso kertalipun hinta

Katso vuorokausilipun hinta

Katso kausilipun hinta

OSL-sovelluksessa ei peritä palvelumaksua. Muissa sovelluksissa OSL-lipun hinnan lisäksi saatetaan periä erillinen palvelumaksu.

Lataa, testaa ja auta meitä kehitystyössä!

Lähetä meille palautetta, miten OSL-sovellus toimii ja miten siitä voisi tulla vielä parempi tulevaisuudessa.

Lataa sovellus