Vuoden 2024 kesätyöntekijähaku on alkanut. Tule meille kesätöihin!

Nainen seisoo kesällä bussipysäkillä ja näyttää matkakorttia.

Julkaistu:

Oulun seudun liikenteessä (OSL) tehtiin vuonna 2023 kaikkien aikojen ennätys matkamäärissä, yli 10 miljoonaa matkaa. Käyttöä ovat vauhdittaneet mm. palvelutason parantaminen sekä maksutapojen ja linjastoverkoston kokonaisvaltainen kehittäminen.

Oulun kaupunki on lain mukainen joukkoliikenneviranomainen alueella, johon kuuluu Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu ja Tyrnävä. Alueen joukkoliikennepalveluista käytetään markkinointinimeä Oulun seudun liikenne (OSL). Toimintaa koskevat päätökset tekee seudullinen joukkoliikennejaosto.

Etsimme nyt Oulun seudun liikenteeseen kesätyöntekijää.

Tehtävänäsi on olla mukana seudun joukkoliikennepalvelujen järjestämisen moninaisissa työtehtävissä. Tehtäväsi painottuu pysäkki-informaatioon ja pysäkkien varusteluun liittyviin työtehtäviin, jotka sisältävät myös maastossa suoritettavia töitä. Lisäksi osallistut sopimusten toteutumisen seurantaan, viestintään ja tilastointiin.

Tehtävä edellyttää kokemusta joukkoliikenteen käytöstä, joukkoliikenteen aikataulujen lukutaitoa sekä B-ajokorttia. Viestintäosaamisesta on tehtävässä etua.

Työpaikka sijaitsee Ympäristötalossa, Solistinkatu 2, 90150 Oulu.

Työ on kokoaikainen. Työ alkaa aikaisintaan 2.5.2024 ja päättyy viimeistään 31.8.2024.

Jätä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivustolla 9.2.2024 klo 15.00 mennessä (samassa ilmoituksessa on muita kaupungin kesätyöpaikkoja). Merkitse hakemukseen tehtävää koskeva asianumero OUKA/458/2024.

Voit lähettää hakemuksesi myös kirjeitse osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Myös kirjallisen hakemuksen tulee olla perillä yllämainitussa määräajassa.

Merkitse hakemukseen, että olet kiinnostunut joukkoliikenteen kesätyöstä ja lisää lyhyt perustelu, mikä saa sinut hakemaan kesätöihin juuri joukkoliikenteeseen. Olemme kiinnostuneita myös aikaisemmasta työkokemuksestasi, opiskelusi suuntautumisvaihtoehdosta sekä opintojesi tämänhetkisestä vaiheesta.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa joukkoliikennepäällikkö Helena Väliaho, p. 044 703 2131, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Tietoa Oulun seudun liikenteestä