Liikennöintiä lisätty Suomipop Festivaalin aikana 11.–13.7.

Julkaistu:

Torstai-iltana bussit liikennöivät tavanomaista pidempään. Perjantai- ja lauantai-illat liikennöidään tiheämmillä vuoroväleillä: lisävuoroja on yhteensä noin 30 molempina iltoina.

Oulun seudun liikenteen bussit liikennöivät Suomipop Festivaalin aikana tavanomaista kesäviikonloppua laajemmin. Torstaina 11.7. ajetaan perjantain aikataulujen mukaan eli liikennöinti jatkuu useilla linjoilla yli puolenyön. Esimerkiksi Raatista pääset liikkumaan vielä pikkutunneilla linjoilla 2N, 5N, 15N, 20N, 35B ja 35N.

Perjantai-iltana 12.7. lisäliikennettä on linjoilla 2N, 5N, 15N, 20B, 20N ja 51. Esimerkiksi Martinniemi–OYS-välillä liikennöivällä linjalla 20B on perjantaina yhteensä kahdeksan lisävuoroa iltaseitsemästä yhteentoista. Pikkutunneille merkittävimmät liikennöinnin lisäykset on tehty linjoille 5N ja 20N, joilla molemmilla on yön aikana kuusi lisävuoroa.

Lauantai-iltana 13.7. vuoroja on lisätty linjoille 2N, 5, 5N, 15N, 20N ja 51. Näistä esimerkiksi 2N liikennöi Ritaharju–Metsokangas-välillä festariviikonlopun yöt tuplasti tavanomaista tiheämmällä vuorovälillä. Lisäksi Keskustan ja Kempeleen välillä liikennöivä linja 51 kulkee kumpanakin iltana viiden lisävuoron kera.

Kaikki Suomipop Festivaalin ajalle lisätyt vuorot on päivitetty OSL-sovellukseen ja reittioppaaseemme (reittiopas.osl.fi), joista tarkistat kätevästi ajantasaisen tilanteen.