Oulun seudun liikenteen vuoden kuljettaja ja vuoden joukkoliikenneteko 2023

Julkaistu:

Oulun seudun liikenne on tänään nimennyt vuoden kuljettajan ja vuoden joukkoliikenneteon tekijät. Valinnat on tehty asiakaspalautteiden perusteella. Kiitokset kaikille asiakaspalautteita antaneille.

Mikko Torvela palkitaan vuoden kuljettajana 2023. Torvela on saanut joukkoliikenteen asiakkailta kiittävää palautetta ystävällisyydestään ja positiivisen ilmapiirin luomisesta turvallisena koetun ajotyylinsä lisäksi.

Riitta Jussila ja Kimmo Kotikumpu yhdessä ovat sosiaalisessa mediassa ansiokkaan käytännönläheisellä otteellaan lisänneet tietoisuutta linja-auton kuljettajan työstä ja joukkoliikennealasta. Jussila ja Kotikumpu jakavat vuoden joukkoliikenneteko palkinnon 2023.

Kuljettajat työskentelevät Oulun seudun liikenteen yhteistyökumppaneiden palveluksessa: Kotikumpu ja Torvela Oubus Oy:n ja Jussila Koiviston Auto Oulu Oy:n palveluksessa.

Oulun kaupunki on palkinnut Onni-palveluliikenteen vuoden kuljettajana 2023 Petri Anttilan. Anttila palkitaan erityisen hyvästä asiakaspalvelustaan Onni-palveluliikenteessä sekä sujuvasta yhteistyöstään kyydinvälittäjien kanssa. Anttila toimii kuljettajana Taksivirpi Oy:ssa, joka on Oulun kaupungin palveluliikenteen sopimuskumppani.