Puhelimen näytössä OSL-sovelluksella ostettu lippu, puhelin miehen kädessä.

OSL-sovellus

Lataa OSL-sovellus ja hyödynnä uudet ominaisuudet!

Lataa OSL-sovellus

Uudet reaaliaikaiset ominaisuudet

OSL-sovelluksen reittioppaan avulla löydät helposti oikealle pysäkille ja saat reaaliaikaisesti tietoa, milloin bussi on pysäkillä. Näet sovelluksesta myös ajankohtaiset tiedotteet muutoksista liikenteessä.

Lisäksi olemme tuoneet OSL-sovellukseen kausi- ja opiskelijalipun sekä useita maksutapoja. Kehitämme sovellusta jatkuvasti.

Nainen ja mies istuvat bussissa, mies näyttää puhelimen näytöltä OSL-sovellukselta heidän kertalippuja.

Lataa OSL-sovellus

Sovellus löytyy Goolgle Play ja App Store -sovelluskaupoista
nimellä OSL. Julkaisijana on Waltti Solutions Oy, koska käytössämme on Waltin lippu- ja maksujärjestelmä.

Näin käytät OSL-sovellusta

Voit ostaa sovelluksella kertalippuja ja 1–7 vrk vuorokausilippuja rekisteröitymättä. Jos rekisteröidyt, lippusi säilyvät tallessa ja saat ne käyttöösi myös puhelimen vaihdon jälkeen uudessa laitteessa. Kausilippu ja opiskelijalippu edellyttävät rekisteröitymistä. Lisäksi opiskelijalipun ostaminen edellyttää myös verkkokaupassa asiakasryhmän muuttamista opiskelijaksi opintopolun kautta. Käytössämme on lippu- ja maksujärjestelmätoimittajamme Waltin verkkokauppa.

OSL-sovelluksella voit ostaa kerta- ja kausilipun kaikille OSL-alueille. Matkustaminen onnistuu Oulun, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän alueilla. OSL-alue jakaantuu viiteen vyöhykkeeseen: Lähi, A, B, C ja D. Lipun hinta perustuu vyöhykkeiden määrään ja asiakasryhmään.

Näin ostat lipun OSL-sovelluksella

1. Valitse lippu
2. Valitse maksutapa
3. Tarkista lipun tiedot ja maksa

Näytä lipun QR-koodi lippulaitteen alapuolella olevalle lukijalle jokaisen matkan alussa, myös vaihtaessasi. Avaa lippu puhelimen näytölle ennen bussiin astumista. Aseta puhelin lukutasolle ja pidä hetki paikoillaan. Jos lukutaso puuttuu, aseta puhelin noin 10 cm päähän lippulaitteen pohjasta. Tarvittaessa voit kysyä ohjeita kuljettajalta.

Maksa lippu kätevästi puhelinlaskulla, MobilePay:llä, Edenredillä tai lisäämällä sovellukseen pankkikortin numero.

Huomaa, että kaikki liput käynnistyvät heti, myös kausilippu.

Hinnat

Katso kertalipun hinta

Katso vuorokausilipun hinta

Katso kausilipun hinta

OSL-sovelluksessa ei peritä palvelumaksua. Muissa sovelluksissa OSL-lipun hinnan lisäksi saatetaan periä erillinen palvelumaksu.

 

Nähdään bussissa!
Terveisin OSL

 

Nainen ja mies istuvat bussissa.