Hyvitys kausilipusta alkuvuoden lakkojen ajalta

A person at busstop, Viriänpuisto, Knuutilankangas. Kajaanintie.

Julkaistu:

Voit hakea hyvitystä Oulun seudun liikenteen kausilipusta niiltä vuorokausilta, jolloin kulkemallesi reitille ei ollut tarjolla bussiliikennettä ATK:n työtaisteluiden aikana 2.2.2024 ja 14.-15.2.2024. Korvausta myönnetään vain niiltä lakkopäiviltä, joina et ole käyttänyt kausilippuasi matkustamiseen OSL-liikenteessä.

Ohjeet hyvityksen hakemiseen

Hyvityksen saaminen edellyttää henkilökohtaista käyntiä Oulu10-palvelupisteessä. Ota palvelupisteelle mukaan henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti) sekä fyysinen matkakortti tai puhelin, jossa sinulla on sovellus, jolla ostit OSL:n kausilipun. Palvelupisteessä tarkastetaan matkakorttisi numero, ja jos ostit kausilipun sovelluksella, tarkastetaan Waltti ID numerosi ja sovelluksesi ostohistoriasta lipun voimassaolo. Hyvityshakemuksen voi hoitaa toisen henkilön puolesta valtakirjalla.

­­Hyvitys myönnetään vuorokausilippuna, joka tulee voimaan ensimmäisestä leimauksesta. Lipun viimeinen käyttöpäivä on 2.6.2024. Esimerkiksi hyvityksenä saatu kolmen vuorokauden vuorokausilippu tulee aktivoida käyttöön viimeistään 31.5.2024, jotta lipun ehtii käyttää kokonaan. Hyvityksenä saatuja vuorokausilippuja, joita ei ole aktivoitu tai jotka on käytetty vain osittain 2.6.2024 mennessä, ei voi vaihtaa uusiin eikä niitä hyvitetä.

Hae hyvitystä 30 vrk kuluessa

Helmikuun 2024 poliittisista lakoista johtuvista puutteista palvelussa voi hakea hyvitystä viimeistään 29.3.2024. Jatkossa viimeisen lakkopäivän seuraavasta päivästä on 30 vuorokautta aikaa hakea hyvitystä.

Lisätietoja:

Katso ouka.fi-sivustolta Oulu10-palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat