Opiskelijaksi tunnistautuminen verkkokaupassa

Jos olet toisen asteen opiskelija ja olet hakenut Kelalta koulumat­katukea, sinulle on erillinen ohje. Katso Kelan koulumatkatuen saajan ohje.

Voit ostaa opiskelijalipun, kun sinulla on olemassa fyysinen matkakortti ja kun päivität matkatilisi asiakasryhmäksi opiskelija. Opiskelijaksi pitää tunnistautua vuosittain. Matkakorttia ja opiskelijalippua ei voi tilata samalla kertaa Waltti-verkkokaupasta.

Kun sinulla on matkakortti

Kirjaudu Waltti-kauppaan ja tunnistaudu kaupassa vahvasti henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteellasi. Tili-näkymässä valitse Omat tietoni.

Omat tietoni sivulla valitse Tunnistaudu opiskelijaksi. Seuraa kaupan ohjeita ja hae Opintopolusta opintosuoritusten linkki ja liitä se matkatiliisi.

Saat opiskelijaksi tunnistumisen välivaiheet näkyviin verkkokaupan vasemmassa yläkulmassa näkyvästä ”Ohjeet” painikkeesta.

Kun asiakasryhmäsi on opiskelija

Kun asiakasryhmäsi on opiskelija, saat näkyviin opiskelijahintaiset kausiliput. Liput tulevat näkyviin, jos olet läsnäoleva opiskelija. Pelkkä opinto-oikeus ei mahdollista opiskelija-alennusta.

Jos sinulla ei ole matkakorttia olemassa, tilaa matkakortti ja tee tunnistautuminen myöhemmin uudelleen. Katso ohjeet, miten tilaat tyhjän matkakortin.