Löytötavarat

Kadonnut matkakortti

Kysy chatbotilta ”OuluBot”, onko matkakorttisi löytynyt. Kirjoita viestikenttään ”onko matkakorttini löytynyt”. Anna sitten chatbotille matkakorttisi numero tai matkakortin omistajan puhelinnumero. Jos korttisi on löytynyt, chatbot ohjaa sinut noutamaan sen Oulu10:stä. Palvelupisteellä varaudu todistamaan henkilöllisyytesi virallisella henkilöllisyystodistuksella.

Muut tavarat

Toimitamme busseihin unohtuneet tavarat kerran viikossa Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluun. Voit kysyä tavaraasi löytötavarapalvelusta käymällä toimistossa paikan päällä tai soittamalla toimiston maksulliseen puhelinnumeroon.

25.9.2023 saamamme tiedon mukaan Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelulla on haasteita toimiston aukioloajoissa. Katso löytötavarapalvelun aukioloajat, yhteystiedot ja puhelun hintatiedot löytötavarapalvelun verkkosivuilta.

Kiireellisissä tapauksissa (esim. lompakko tai puhelin kadonnut) voit myös tiedustella bussiin unohtamaasi tavaraa suoraan bussilinjan liikennöitsijältä. Katso linjojen liikennöitsijät.